طرز تهیه ترشی انبه، به سبک رستوران های هندی

وب سایت آشپزباشی: این ترشی شیرین، با طعم ادویه‌های مختلف و تکه های انبه، به خوبی ترشی‌های انبه ای است که تو رستورانای هندی سرو میشن . می تونید اون رو با انواع غذاها مثل کاری و یا حتی ساندویچ میل کنید. با این مقدار مواد حدود ۸۰۰ میلی لیتر ترشی درست میشه
  
مواد لازم
 
  •     سرکه سفید ۵۰۰ میلی لیتر
  •     شکر۴۰۰ گرم
  •     زیره۱ قاشق چای خوری
  •     تخم گشنیز۱ قاشق چای خوری
  •     هل۸ عدد
  •     پودر فلفل چیلی۱ قاشق چای خوری
  •     انبه۲ کیلوگرم
  •     سیاه دانه۲ قاشق چای خوری
  •     نمک۱ قاشق چای خوری
  •     زنجبیل۱ تکه
  •     سیر۲ حبه
  •     فلفل چیلی قرمز ۱ عدد
 
 ترشی انبه هندی
 
آماده کردن مواد برای تهیه ترشی انبه هندی:

۱- دانه‌های هل رو از غلافشون دربیارید.

۲- از انبه‌های رسیده ولی سفت استفاده کنید. اون‌ها رو پوست بگیرید و خرد کنید.

۳- از یک تکه ۸ سانتی متری زنجبیل تازه استفاده کنید. اون رو پوست گرفته و رنده کنید.

۴- سیر‌ها رو پوست بگیرید و ریز خرد کنید.

۵- قسمت‌های اضافی فلفل چیلی رو جدا کنید و بعد اون رو ریز خرد کنید. 
 
مراحل تهیه ترشی انبه

  1.  سرکه و شکر رو در قابلمه ای بزرگ روی حرارت متوسط بریزید و هم بزنید تا شکر حل بشه. ترکیب رو بجوشونید تا حجمش چند سانتی متر کم بشه.

  2. در این میان، دانه‌های زیره رو با تخم‌های گشنیز و هل در ماهیتابه‌ای روی حرارت ملایم برشته کنید تا عطرشون بلند شه. بعد اون‌ها رو به همراه پودر فلفل چیلی در هاون بکوبید.

  3.ترکیب ادویه‌ها رو به همراه تکه‌های انبه، سیاه‌دانه و نمک به ترکیب سرکه و شکر اضافه کنید.

  4.  بعد زنجبیل رنده شده و سیر رو اضافه کنید و مواد رو بجوشونید. حرارت رو کم کنید و بذارید برای ۴۵ دقیقه تا ۱ ساعت، تا ترکیب غلیظ بشه، قل بزنه. در ۱۰ دقیقه آخر، فلفل چیلی قرمز رو اضافه کنید.

  5. ترشی رو در ظرف‌های شیشه‌ای استرلیزه شده بریزید و دراشون رو محکم ببندید. 

طرز تهیه دو نوع غذای ترکیه ای حرفه ای

ماهنامه سفره ایرانی: سرآشپز مهمت یا لچینکا یا (Mehmet Yalcinkaya) شف اجرایی هتل ویتدهام استانبول ترکیه در اینجا طرز تهیه چند غذای خوشمزه را به شما عزیزان آموزش می دهد.

پلوی گندم و ماهیچه

میزان سرو: 4 الی 6 نفر

مواد لازم:

  • ماهیچه گوسفندی: 1 کیلوگرم
  • پیاز: 1 عدد
  • سیر: 1 بته
  • هویج درشت (خرد شده): 1 عدد
  • برگ آویشن تازه: 2 عدد
  • دانه فلفل سیاه: 6 الی 7 عدد
  • کره یا روغن: 2 قاشق سوپ خوری
  • نمک: به مقدار لازم

مواد لازم پلو:

  • بلغور گندم (پخته): 2 پیمانه
  • فلفل قرمز (نگینی خرد شده): 2 عدد
  • هویج (نگینی خرد شده): 1 عدد
  • فلفل سبز (نگینی خرد شده): 1 عدد
  • کره یا روغن: 4 قاشق سوپ خوری
  • آب: به مقدار لازم
  • نمک: به مقدار لازم

مواد لازم سرو:

  • گوجه فرنگی: 1 عدد
  • فلفل سبز: 1 عدد
  • برگ آویشن تازه: 2 الی 3 عدد
 
 طرز تهیه دو نوع غذای ترکیه ای حرفه ای

طرز تهیه:

1. ماهیچه ها را در سینی فر چرب شده با روغن قرار دهید. پیاز را به چهار قسمت برش داده و به همراه حبه های سیر، هویج درشت خرد شده، برگ آویشن، دانه فلفل، سیاه و نمک روی ماهیچه ها پخش کنید.
 
2. کره را به ابعاد کوچک برش داده و روی مواد پخش کنید. روی ظرف را با فویل آلومینیومی بپوشانید. حدود 2 ساعت در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد (350 درجه فارنهایت) قرار دهید.

3. برای تهیه پلو، فلفل قرمز، هویج و فلفل سبز نگینی خرد شده را در یک قاشق سوپ خوری کره یا روغن تفت دهید. بلغور گندم پخته را صاف کنید. آب اضافه کنید (به اندازه ای که حدود 2 انگشت روی مواد را بگیرد) و درب ظرف را بگذارید.
 
4. پس از این که آب به جوش آمد، حرارت را کم کنید و اجازه دهید مواد با حرارت ملایم بپزند. سپس ظرف را از روی حرارت بردارید و بقیه کره یا روغن و نمک را اضافه و مخلوط کنید. پس از گذشت 5 دقیقه پلو را به ظرف سرو انتقال دهید. ماهیچه ها را روی سبزیجات قرار داده و به همراه گوجه فرنگی و فلفل سبز کباب شده و برگ آویشن سرو کنید.



رول کباب و نان لواش

میزان سرو: 8 عدد

مواد لازم:

  • نان لواش: 1 عدد
  • گوشت گوساله (چرخ کرده): 250 گرم
  • گوشت گوسفندی (چرخ کرده): 250 گرم
  • پیاز (رنده شده): 1 عدد
  • نمک: به مقدار لازم
  • فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
  • فلفل قرمز (پودر شده): به مقدار لازم
  • روغن زیتون: یک دوم قاشق سوپ خوری
  • فلفل قرمز (درشت خرد شده): 1 عدد
  • فلفل سبز (درشت خرد شده): 1 عدد
  • پیاز نقلی کوچک: 20 عدد (در صورت تمایل)
  • گوجه گیلاسی: 6 الی 7 عدد
 
طرز تهیه دو نوع غذای ترکیه ای حرفه ای 

طرز تهیه:

1. نان لواش را به هشت مثلث هم اندازه برش داده و کنار بگذارید. گوشت های چرخ کرده، پیاز رنده شده، نمک، فلفل سیاه و فلفل قرمز را در ظرف مناسبی به خوبی با هم مخلوط کنید.
 
2. مواد را ورز داده و هشت گلوله از آن جدا کنید. آنها را کف دست خود به صورت لوله ای در آورید.
 
3. هر یک را در قسمت پهن مثلث نان قرار دهید و بپیچید. سپس آنها را دور تا دور یک ظرف فر گرد از قبل چرب شده با روغن زیتون قرار دهید (مطابق شکل).
 
4. فلفل قرمز و فلفل سبز خرد شده، پیازهای نقلی کوچک و گوجه گیلاسی ها را در وسط ظرف قرار دهید.
 
5. ظرف را در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد (350 درجه فارنهایت) قرار دهید تا کباب ها کاملا بپزند و نان ها طلایی و برشته شوند. سپس سرو کنید.

پیشنهاد:

در صورت تمایل می توانید از فلفل دلمه ای نیز در تهیه این غذا استفاده کنید.