طرز تهیه ترشی انبه، به سبک رستوران های هندی

وب سایت آشپزباشی: این ترشی شیرین، با طعم ادویه‌های مختلف و تکه های انبه، به خوبی ترشی‌های انبه ای است که تو رستورانای هندی سرو میشن . می تونید اون رو با انواع غذاها مثل کاری و یا حتی ساندویچ میل کنید. با این مقدار مواد حدود ۸۰۰ میلی لیتر ترشی درست میشه
  
مواد لازم
 
  •     سرکه سفید ۵۰۰ میلی لیتر
  •     شکر۴۰۰ گرم
  •     زیره۱ قاشق چای خوری
  •     تخم گشنیز۱ قاشق چای خوری
  •     هل۸ عدد
  •     پودر فلفل چیلی۱ قاشق چای خوری
  •     انبه۲ کیلوگرم
  •     سیاه دانه۲ قاشق چای خوری
  •     نمک۱ قاشق چای خوری
  •     زنجبیل۱ تکه
  •     سیر۲ حبه
  •     فلفل چیلی قرمز ۱ عدد
 
 ترشی انبه هندی
 
آماده کردن مواد برای تهیه ترشی انبه هندی:

۱- دانه‌های هل رو از غلافشون دربیارید.

۲- از انبه‌های رسیده ولی سفت استفاده کنید. اون‌ها رو پوست بگیرید و خرد کنید.

۳- از یک تکه ۸ سانتی متری زنجبیل تازه استفاده کنید. اون رو پوست گرفته و رنده کنید.

۴- سیر‌ها رو پوست بگیرید و ریز خرد کنید.

۵- قسمت‌های اضافی فلفل چیلی رو جدا کنید و بعد اون رو ریز خرد کنید. 
 
مراحل تهیه ترشی انبه

  1.  سرکه و شکر رو در قابلمه ای بزرگ روی حرارت متوسط بریزید و هم بزنید تا شکر حل بشه. ترکیب رو بجوشونید تا حجمش چند سانتی متر کم بشه.

  2. در این میان، دانه‌های زیره رو با تخم‌های گشنیز و هل در ماهیتابه‌ای روی حرارت ملایم برشته کنید تا عطرشون بلند شه. بعد اون‌ها رو به همراه پودر فلفل چیلی در هاون بکوبید.

  3.ترکیب ادویه‌ها رو به همراه تکه‌های انبه، سیاه‌دانه و نمک به ترکیب سرکه و شکر اضافه کنید.

  4.  بعد زنجبیل رنده شده و سیر رو اضافه کنید و مواد رو بجوشونید. حرارت رو کم کنید و بذارید برای ۴۵ دقیقه تا ۱ ساعت، تا ترکیب غلیظ بشه، قل بزنه. در ۱۰ دقیقه آخر، فلفل چیلی قرمز رو اضافه کنید.

  5. ترشی رو در ظرف‌های شیشه‌ای استرلیزه شده بریزید و دراشون رو محکم ببندید. 
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.